JONNAH – HYVINVOINTIKAUPPA

Haluatko näkyviä muutoksia tai tehostaa treenaamista?
Oikealla ruokavaliolla on merkitystä, tavoittelet sitten painonpudotusta tai haluat lisätä treenaamisen tuloksia tai yksinkertaisesti, syödä terveellisemmin.

Kaupasta löytyy myös kotitreeniohjelma, joka on helppo ja matalan kynnyksen tapa aloittaa uusi vaihe elämässäsi.

Tutustu verkkokaupan tuotteisiin ja aloita uusi aika elämässäsi.


Terveempi elämäntapa

Kuva Pihla Liukkonen / Kontrastia.

Syy miksi lähdin tekemään personal trainerin- ja hierojan hommia, on halu auttaa.
Olen synnyttänyt kolme lasta. Niistä kaksi luomuna ja yksi sektiolla. Olen parikymppisestä asti halunnut voida hyvin niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. En ole ottanut liikunnasta stressiä, vaan se on jotenkin muodostunut minulle vain luonnolliseksi elämäntavaksi.

Onko sinulla halu saada parempaa elämänlaatua? Voida paremmin arjessa ja vapaa ajalla, ehkäpä pudottaa myös siinä sivussa painoa?
Haluaisitko tehdä muutosta, mutta jokin estää sen jo ennen kuin ajattelet asiaa?
Joissain tilanteissa lääkäri voi kehottaa laihduttamaan terveydellisistä syistä. Usein uskomme lääkäriä, koska hänellä on auktoriteettiä ja näyttöä terveydentilasta.
Miksi en tekisi muutosta jo ennen kuin lääkäri määrää sitä?

Ruokavaliot

Verkkokaupasta saatavilla ruokavalioilla on mahdollisuus pudottaa painoa ja saada sitä parempaa elämänlaatua. Ruokavaliot on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät jostain syystä pysty tai eivät tykkää tai halua harrastaa liikuntaa, mutta ne sopivat myös heille, jotka liikkuvat.

Meillä ei ole muottia, miltä meidän pitäisi näyttää, mutta jos voimme huonosti niin se näyttää yleensä pahalta. Jos voimme hyvin, niin se näyttää hyvältä! Eikö vaan?